Pozdravljeni!  (SEZNAM OPREME IN NAVODILA)

Odločili smo se, da vseeno izpeljemo letno šolo v naravi z malo prilagojenim programom v našem predvidenem terminu.
Na hitro smo poiskali nadomestno lokacijo, v Taboru Mojca V Dolenjskih Toplicah. Lokacijo smo izbrali predvsem, ker je bilo prosto in ker jo učitelji in otroci že poznamo. Poznavanje lokacije bo nam učiteljem v veliko pomoč pri realizaciji programa, ki smo si ga zastavili in bo drugačen kot v tretjem razredu. Šolo v naravi smo skrajšali za en dan, tako, da bomo šli na pot v torek, 1.9.. Domov pa se vrnemo po planu, v soboto, 5.9.

Z računovodkinjo sva na hitro naredili proračun, preračunano na 80 učencev. Cena znaša približno 140 €. Zadnji obrok ne bo 15.9., ampak bolj kot poračun pri naslednji septembrski položnici. Tistem, ki ste plačali v 1 obroku, bomo preplačani denar vrnili.

V šolo v naravi naj gredo samo otroci, ki so zdravi. V primeru, da je otrok prehlajen, se najprej oglasite pri vašem zdravniku, ki bo precenil, da gre lahko vaš otrok v Dolenjske Toplice. Bolje je, da ga pripeljete z dnevom zamika, ko boste prepričani, da je OK.

V avtobusu morajo imeti vsi potniki maske, zato je ne pozabite vzeti s seboj.

Za vsa vprašanja sem vam na voljo.

Če se vaš otrok letne šole v naravi ne bo udeležil (velja za že prijavljene otoke), mi prosim to sporočite do 26.9. Pripišite tudi, če bo v tem tednu hodil v šolo, saj bo v primeru večjega števila otrok organiziran nadomestni program. Če bo otrok malo, bodo razporejeni v oddelke 4.razreda.

LP
Lucija Jelenc

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..