JAJCE3Nismo mehčali jajčne vsebine, kot bi lahko razbrali iz naslova. Mi smo mehčali jajčno lupino. Kako smo to naredili? Sveže jajce smo 7 dni namakali v jabolčnem kisu.

V torek, 22. maja 2018, smo pogledali ali se je jajce res zmehčalo. V fotogaleriji si lahko ogledate, da je jajčna lupina res postala mehka, to pa zato,ker je kis raztopil kalcij v jajčni lupini.

SPOŠTOVANI STARŠI!

Obveščamo vas, da je dvig spričeval možen 24.6. pri razredniku, 26.6. in 17.8.-20.8. od 8.00-12.00 v tajništvu šole.

  • SEZNAM UČBENIKOV,DELOVNIH ZVEZKOV IN PRIPOMOČKOV ZA ŠOLSKO LETO 2020/2021

    SEZNAM UČBENIKOV,DELOVNIH ZVEZKOV IN PRIPOMOČKOV ZA ŠOLSKO LETO 2020/2021

    SEZNAM UČBENIKOV, DELOVIH ZVEZKOV IN POTREBŠČIN ZA ŠOLSKO LETO 2020/2021 Spoštovani Preberi več
  • 1
  • 1
  • 1

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..