PONUDBE ORGANIZACIJ, KI PONUJAJO POČITNIŠKE PRIGRAME Z UČENCE OSNOVNIH ŠOL

POČITNIŠKO VARSTVO IN MEDGENERACIJSKO DRUŽENJE - (LETAK)

DEOS TRNOVOZavod aktivna starost v sodelovanju z DEOS Centru starejših Trnovo, vabi otroke (od 6 do 11 let) na malce drugačno preživljanje poletnih počitnic in medgeneracijsko druženje.
Več informacij je v na priloženem letaku in kontaktnih podatkih.

Zavod aktivna starost, socialno podjetje

a: Devinska ulica 1, 1000 Ljubljana, p: +386 41 401 106 e: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., w: www.zavodas.si


VABILO NA DELAVNICE V ČASU POLETNIH POČITNIC (VABILO)

00 misssV Zavodu MISSS - Mladinsko informativno svetovalno središče Slovenije - tudi letos za osnovnošolske otroke ponujajo pestre in poučne počitniške delavnice, katerih cilj je kvalitetno preživljanje prostega časa in širjenje socialnih vezi.

Delavnice so za otroke brezplačne, potrebne pa so prijave, saj je število mest omejeno.

Podatki, kjer lahko dobite več informacij:

Zavod MISSS - Mladinsko informativno svetovalno središče Slovenije, Kunaverjeva 2, Ljubljana

tel:   +386 1 500 40 40, fax: +386 1 510 16 70, e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..si

web page: www.misss.si

www.skupajvskupnosti.si

www.techsoup-slovenia.org

www.misss.org

 LETOVANJA ZPM  (KATALOG)

Logo ZPM Center ŠiškaZveza prijateljev mladine Ljubljana – Center in Šiška (ZPM) sta prostovoljni, nevladni, samostojni in neprofitni organizaciji, ki povezujeta društva prijateljev mladine na območju Centra, Šiške in Bežigrada (Mestne občine Ljubljana), ki delajo v dobro otrok, mladostnikov in družin. Zavod za letovanje in rekreacijo je ustanovila ZPM Lj. – Center in opravlja svojo neprofitno dejavnost od leta 1961 (do leta 1992 pod imenom Zavod za počitniška letovanja).

PREBERI VEČ

POČITNIŠKO VARSTVO ZPM

Zveza prijateljev mladine Ljubljana – Center in Šiška (ZPM) sta prostovoljni, nevladni, samostojni in neprofitni organizaciji, ki povezujeta društva prijateljev mladine na območju Centra, Šiške in Bežigrada (Mestne občine Ljubljana), ki delajo v dobro otrok, mladostnikov in družin.

PREBERI VEČ

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..