Svet zavoda Osnovne šole Valentina Vodnika, Ljubljana, Adamičeva 16 na podlagi 4. člena Pravilnika o splošnih pogojih oddajanja šolskih nepremičnin v uporabo (v nadaljevanju pravilnik) z dne 19. 8. 2017, objavlja

RAZPIS ZA UPORABO ŠOLSKIH PROSTOROV
OŠ VALENTINA VODNIKA ZA ŠOLSKO LETO 2021/2022

1. Predmet razpisa je uporaba šolskih prostorov, s katerimi razpolaga OŠ Valentina Vodnika in so navedeni v dokumentu Vloga za uporabo šolskih prostorov.

- RAZPIS - tisk
-VLOGA ZA UPORABO ŠOLSKIH PROSTOROV ZA ŠOLSKO LETO 2021/22 - tisk

2. Pogoji za sodelovanje na razpisu:
na razpis se lahko prijavijo društva, klubi, organizacije in fizične osebe, v primeru več prijav na isti termin se določi prednostni vrstni red na podlagi 7. in 8. člena Pravilnika o uporabi šolskih prostorov

- PRAVILNIK O UPORABI ŠOLSKIH PROSTOROV - tisk

3. Vloga za prijavo na razpis mora obvezno vsebovati podatke, ki jih določa obrazec VLOGA: naziv in naslov uporabnika, priimek, ime, naslov, telefonsko številko in elektronski naslov odgovorne osebe, naziv in naslov prejemnika računov za uporabo šolskih prostorov, davčno številko, želeni termin, rezervni termin, obliko rekreacije (vrsta/dejavnost) in predvideno število udeležencev.

4. Rok za prijavo oziroma oddajo vlog je 31. 8. 2021. Vlogo lahko oddate osebno v pisarni tajništva OŠ Valentina Vodnika, Adamičeva 16, Ljubljana ali pošljete priporočeno na naslov OŠ Valentina Vodnika, Adamičeva 16, 1000 Ljubljana, s pripisom »Razpis za uporabo šolskih prostorov« ali skenirano po elektronski pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prijave po roku bodo upoštevane le, če razpisani šolski prostori ne bodo zasedeni v razpisanem terminu.

5. O dodelitvi termina bodo prosilci obveščeni predvidoma do 15. 9. 2021.

6. OŠ Valentina Vodnika bo z uporabniki sklenila pogodbe o uporabi, v katerih bo uredila medsebojne odnose glede uporabe šolskih prostorov.

7. Uporabniki, ki do 31. 8. 2021 ne bodo poravnali morebitnih neplačanih računov za prejšnje obdobje uporabe, ne bodo mogli začeti uporabljati prostorov, njihov termin pa bo oddan drugemu zainteresiranemu prosilcu, katerega vloga zaradi zasedenosti ni bila odobrena.

 

Svet zavoda OŠ Valentina Vodnika

PRILOGA:

- CENIK NAJEMA ŠOLSKIH PROSTOROV - tisk

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..