V soboto, 6. aprila 2024, smo na igrišču pri stari šoli pripravili čudovit dogodek – dobrodelni bazar, ki je združil učence, učitelje in zaposlene v nepozabno skupno akcijo. Naši talentirani učenci so skupaj z mentorji pripravili številne stojnice, kjer so ponosno razstavljali svoje izdelke. Od unikatnih umetniških del do domačih dobrot – vsak obiskovalec je lahko našel nekaj zase.

Poleg stojnic smo pripravili tudi različne delavnice in igre, ki so pritegnile mlade in stare. Vonj po sveže pečenih palačinkah, vafljih in dišečem čaju je zapolnil zrak, medtem ko smo se sladkali s z različnimi limonadami in se preizkušali v različnih igrah.

Posebno vzdušje pa sta dogodku dodala tudi naša glasbena gosta, Miki Vlahovič in Challe Salle, ki sta s svojimi nastopi navdušila občinstvo in poskrbela za še večjo zabavo.

Če ste zamudili dogajanje, ne skrbite! V priloženi fotogaleriji lahko uživate v nekaj fotoutrinkih in si pričarate delček tega nepozabnega dne.

Hvala vsem, ki ste se udeležili in prispevali k uspehu našega dobrodelnega bazarja. Vaša podpora bo omogočila številne projekte v naši šoli. Se vidimo naslednje leto!

Vseh obiskov 328, od tega danes 8.
Dostopnost