Danes, 6. 3. 2024, smo na naši šoli gostili izjemno zanimive goste iz Inštituta 4.0. Naši učenci so imeli priložnost spoznati najnovejše tehnološke dosežke na področju robotike in umetne inteligence, ter si ogledati predstavitev različnih robotov in njihovih osupljivih zmožnosti.

Gospoda iz Inštituta 4.0 sta našim učencem s pomočjo izčrpnih predstavitev, demonstracij in praktičnih primerov približala svet robotike na zanimiv in dostopen način. Učenci so bili navdušeni nad sposobnostmi robotov ter njihovo vsestranskostjo in natančnostjo.

Med obiskom so učenci imeli priložnost tudi postavljati vprašanja in se pogovarjati z strokovnjaki s področja robotike, kar je dodatno poglobilo njihovo razumevanje in zanimanje za to fascinantno področje tehnologije.

Za vse, ki bi si želeli pobližje ogledati predstavljene robote in njihove zmožnosti, vabimo k obisku spletnega mesta Inštituta 4.0 na naslovu stiri.si, kjer so na voljo tudi nadaljnje informacije o njihovem delu in projektih.

Poleg tega vam priporočamo ogled posnetkov predstavitve na njihovem uradnem YouTube kanalu, ki ga najdete na povezavi tukaj. Tam lahko vidite robotiko v akciji ter se prepričate, kako te tehnološke inovacije spreminjajo naš svet.

Obisk Inštituta 4.0 je bil nedvomno navdihujoča izkušnja za naše učence in smo hvaležni za priložnost, da smo lahko gostili tako izjemne goste. Prepričani smo, da je bil ta dogodek le začetek in da bomo še naprej sodelovali pri promociji znanja in inovacij na področju robotike ter tehnologije 4.0.

Vseh obiskov 172, od tega danes 1.
Dostopnost